We always go
the extra smile

Sinds jaar en dag werken we bij verzekeringen Vandermeulen op maat van de klant. We hebben er steeds naar gestreefd ervoor te zorgen dat u zorgeloos verzekerd bent. Om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen, besloten we onze krachten te bundelen met Vandeput-Lintermans.
– Bart en Benny Vandermeulen

Home
  • vertrouwen
  • eerlijkheid
  • deskundigheid
  • betrokkenheid
ontdek meer Scroll

Waar kan kantoor
Vandeput-Lintermans
u bij helpen.

Verzekeringen

Vaak hoor je, een verzekering is er voor een risico dat zich nooit voordoet. En eerlijk, laat het ons hopen! Maar niemand wil in de situatie belanden waarbij je niet verzekerd bent. Voor je het weet is de schade zo groot, dat ze een bedreiging vormt voor jouw toekomst en die van je geliefden. Gaat het nu om een autoverzekering, een brandverzekering of een familiale, allemaal zijn het verzekeringen die we hopen nooit te moeten aanspreken. Toch kunnen we het risico niet nemen! Het is onze taak, als onderdeel van jouw familie, om je gezin optimaal te beschermen.

Sparen en beleggen

Beleggen, daar is al heel wat over gezegd en geschreven. Maar wist je ook dat werkelijk iedereen dit kan? Ook wie geen groot kapitaal bijeengespaard heeft en dus vanaf 0 begint. Beleggen is een slimme manier om je geld meer te laten opbrengen, en daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Stel je het veilig voor een toekomstige aankoop of beleg je het voor een mooi pensioen? Of neem je liever meer avontuurlijke risico’s om een groter rendement te behalen? Allemaal mogelijkheden, maar voor we je hier een oplossing aanreiken, bekijken we eerst je wensen en risicoprofiel.

Kredieten

Er zijn zo van die momenten dat onze middelen te beperkt zijn en we toch die grote aankoop willen doen. Gaat het om een renovatie, de aankoop van een woning of een nieuwe wagen? Voor al deze aankopen willen we ons niet geremd voelen, doordat we net op dat moment de middelen niet hebben. Wij helpen je graag verder om deze aankopen op de juiste manier te financieren. Deze houdt rekening met je aankoop, maar ook met je terugbetalingsmogelijkheden.

Dagelijks bankieren

Als bankagent van Fintro beheren we dagelijks jouw betalingen. Via onze app kan je snel en eenvoudig inzicht krijgen in jouw rekeningen, bankkaarten en kredietkaarten. De app maakt ook verschillende digitale betaaloplossingen mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je alle tools in handen hebt om je dagelijkse betalingen vlot te laten verlopen.

Waarden

Waar staan wij
garant voor.

Vertrouwen

Op een begripvolle manier met elkaar omgaan is de basis van elke goede relatie. We zijn een team dat elkaar blindelings vertrouwt. Zo vormen we een hechte familie die steunt op elkaars kennis. Je kan er dan ook op vertrouwen, dat wij altijd alles doen om jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Eerlijkheid

Ons juist advies vertrekt niet vanuit een product. Enkel als we jouw vraag, jouw persoon en jouw dromen goed begrijpen, vinden we de juiste oplossing. Eerlijkheid draait rond openheid in de manier van samenwerken en communiceren met elkaar.

Deskundigheid

Doordat we kunnen vertrouwen op elkaars kennis, is ons team opgebouwd uit verschillende expertises. Hierdoor kan elke expert dagelijks de veranderingen voor jou opvolgen. Een correct deskundig advies houdt rekening met jouw vraag, maar voorziet ook de impact op de toekomst.

Betrokkenheid

Onze medewerkers voelen zich actief betrokken. Een betrokkenheid die ons kantoor overstijgt, maar ook jouw dossier. Het gaat over een oprechte interesse in jou en jouw dromen.

Wenst u meer informatie?