Vandeput Lintermans

Ondernemen draait niet enkel meer om de verkoop van een product of dienst. Je verkoopt een beleving en je streeft elke dag naar een goed gevoel bij je klanten. Wij helpen graag door je te laten focussen op wat er werkelijk toe doet en ondersteunen je met onze specialisten.

Dagelijks bankieren

Elke dag wil je vlot je facturen betalen en nakijken of je klanten al betaald hebben. Een vlotte toegang tot je dagelijkse transacties maakt dit mogelijk. Bovendien kijken we ook hoe we je dagelijks bankieren kunnen integreren in je boekhouding en/of facturatieprogramma. Hierdoor loopt het afpunten van betalingen en klantenvorderingen automatisch en verlies je geen tijd aan administratie.

Sparen en beleggen

Heb je overschot van middelen? Zet je deze dan gwoon op je zichtrekening of kijken we samen naar een betere oplossing? Het is in ieder geval onze overtuiging dat we voor elk overschot moeten zien of er geen betere oplossing bestaat, die jou een hoger rendement geeft. Een spaarrekening, een tijdelijke belegging of pensioenopbouw? Dat hangt af van jouw ambities als ondernemer.

Kredieten

Ondernemen is groeien en groeien is investeren! Hiervoor moet je vaak beroep doen op kredieten. Is het nu voor de uitbreiding van je pand, de aankoop van een machine of het financieren van je openstaande vorderingen? Voor elk type van investering bestaan er verschillende oplossingen. Daarom dat wij samen met jou alle mogelijkheden eerst bekijken om zo de juiste kredietoplossing voor te stellen.

Verzekeringen

Als ondernemer nemen we dagelijks risico’s. Een groot deel van deze risico’s minimaliseren we via preventieve maatregelen. Toch kunnen we nooit uitsluiten dat er zich iets voordoet. Dan is een correcte verzekering zeer belangrijk, zodat je snel weer je klanten kan bedienen en je een correcte uitbetaling krijgt van je schade. Op deze manier verzekeren we het voortbestaan van jouw onderneming.